Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Položio vijence

Leko odao počast žrtvama u Vukovaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Sabora Josip Leko danas je, uoči Dana sjećanja na žrtvu Vukovara, odao počast svim braniteljima i civilima koji su stradali u obrani tog grada u Domovinskom ratu.

Leko je s predsjednikom Kluba zastupnika SDP-a Igorom Dragovanom položio vijence i zapalio svijeće na Memorijalnom groblju žrtava Domovinskog rata, kod spomen obilježja na mjestu masovne grobnice na Ovčari te na grobnici Blage Zadre, ratnog zapovjednika 3. bojne 204. vukovarske brigade.

Pročitajte i ovo Dan nakon snažnog potresa u Tajvanu - 5 Dan kasnije FOTO Broj ozlijeđenih u potresu na Tajvanu prešao tisuću Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu

Dan sjećanja u Vukovaru izuzeti od svake vrste politikanstva

Kako su priopćili su njegova ureda, Leko je počast odao danas jer sutra putuje u službeni posjet Kataru. U Koloni sjećanja izaslanik predsjednika Hrvatskoga sabora Josipa Leke bit će potpredsjednik Sabora Milorad Batinić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene