Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potvrdio za Dnevnik.hr

Klemm: Policija me zbog Vukovara pozvala na obavijesni razgovor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka je policija na obavijesni razgovor danas pozvala predsjednika Udruge specijalne policije Josipa Klemma.

Predsjednika Udruge specijalne policije Josipa Klemma zagrebačka je policija danas pozvala na obavijesni razgovor, potvrdili su za Dnevnik.hr PU zagrebačka i sam Klemm.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel Spomen područje Dalj U Dalju Pjevao četničke pjesme i gazio hrvatsku zastavu: Određen mu istražni zatvor

On kaže da su se policajci raspitivali o tome što je jučer radio u Vinkovcima. Napomenuo je da na razgovor nije priveden, već da se sam odazvao pozivu, a isto su naveli i u PU zagrebačkoj.

>> Europa o Vukovaru bez komentara: To je stvar Hrvatske

Kao što smo izvijestili, Klemm je sa skupinom specijalnih policajaca i pripadnika gardijskih brigada pred zgradom policije u Vinkovcima sinoć bio na prosvjedu. Tražio je od istražnog suca da čim prije ispita čelnike Stožera za zaštitu hrvatskog Vukovara, koji su tada u Vukovaru bili zadržani u policijskim prostorijama jer ih se dovodilo u vezu sa skidanjem ploča s dvojezičnim natpisima na nekoliko lokacija u gradu.

'Hrvatski branitelji neće dozvoliti da se uznemiruju građani Vukovara srpske i hrvatske nacionalnosti. Sva pitanja rješavat ćemo na Markovu trgu. Nema potrebe da se građani Vukovara osjećaju nesigurno, da se hrvatski branitelji srame, da građani Vukovara budu nesretni i ugroženi, a ovakva i slična pitanja rješavat ćemo na Markovu trgu', rekao je Klemm za Dnevnik.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene