Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prethodni bio sumnjiv

Ježićeva tvrtka dobila novi višemilijunski ugovor s Inom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon provedenog javnog natječaja Ina je za dužobalni razvoj naftnih derivata ponovo izabrala Ježićevu tvrku. Za prethodni ugovor sumnjalo se da ga je namjestio bivši premijer Ivo Sanader.

Riječka brodarska kompanija Dinamarin u vlasništvu Roberta Ježića dobila je novi ugovor s Inom vrijedan 40 milijuna kuna, javlja Novi list.

Pročitajte i ovo Ivo Sanader (Foto: Dnevnik.hr) ježić opet svjedočio Iz Remetinca na sud: Sanader stigao na suđenje u slučaju Ina - MOL Procurili detalji arbitraže (Foto: Dnevnik.hr) - 1 VELIKI HENDIKEP Pravni stručnjak objasnio zašto je arbitražni sud povjerovao argumentima MOL-a

Ina je potvrdila da je nakon provedenog javnog natječaja ova tvrtka opet izabrana za dužobalni razvoz Ininih naftnih derivata.

Na natječaj se prijavilo desetak domaćih i stranih ponuđača, a Dinamarin je izabran kao najpovoljniji ponuđač.

Sindikati bi voljeli da Hrvatska opet preuzme Inu

Prethodni ugovor Ježićeve tvrke s Inom koji istječe ovih dana izazvao je pozornost javnosti jer se sumnjalo da je posao namjestio bivši premijer Ivo Sander.

Novi ugovor znatno je skromniji od prijašnjeg koji je iznosio 250 milijuna kuna za pet godina. Ovaj put ugovor je sklopljen na godinu dana, a može se produljiti za još toliko.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene