Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razdor u SDP-u?

Je li Slavko Linić uistinu ovako izvrijeđao Zorana Milanovića?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim po premijeru, Linić se navodno obrušio i na ministre Gordana Marasa i Ivana Vrdoljaka.

'Zoran Milanović je nesposobni neradnik. Dolazio sam u sedam ujutro na posao i pokušavao riješiti probleme u zemlji. Milanovića nikada nisam tamo zatekao', rekao je navodno Slavko Linić u ponedjeljak navečer na sjednici županijskog odbora Primorsko-goranske organizacije socijaldemokrata.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin i Barbara Štrbac Najavio promjenu Grbin otkrio hoće li poštovati odluku Ustavnog suda i naglasio: "To je životinja stjerana u kut" Peđa Grbin "panika patuljastog diktatora" Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Linić krenuo u žestoki obračun s Milanovićem!

Prema izvorima Slobodne Dalmacije, Linić je za Milanovića rekao da nije pretjerano sposoban političar, te da je više brinuo s kim će taj dan ručati, nego kojim smjerom ide država.

Linić je ujedno kritizirao i rad ministara u gospodarskim resorima, u prvom redu SDP-ovca Gordana Marasa i HNS-ovca Ivana Vrdoljaka.

Zanimljivo je što još Linić poprilično zamjera Milanoviću, a to je da je prije njegove smjene Milanović nazvao Linićevu suprugu i njoj rekao da će ga smijeniti. Također je izrazio sumnju da su ga posljednjih mjeseci mandata prisluškivali.

PROČITAJTE PISMA Evo što je Linić poručio Milanoviću

'Mjesecima su me pratili i prisluškivali ne bi li mi otkrili nešto nezakonito', kazao je Linić opisujući tako atmosferu koja je u to vrijeme vladala na Markovu trgu.

Na kraju sastanka Linić je navodno rekao kako se SDP iz krize može izvući jedino ako smjene Zorana Milanovića s mjesta šefa stranke.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene