Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Njegova strana priča

Javio se otac djeteta zaključanog u autu u Poreču: 'Bilo mu je samo vruće'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac koji je dijete izvukao iz automobila postao je heroj, ali otac djeteta tvrdi da želi da na vidjelu dođe prava istina.

Posljednjih dana pozornost javnosti privukla je priča iz Poreča o obitelji koja je ostavila dijete zaključano u automobilu čakovečkih registracija, a koje je razbijanjem stakla izvukao muškarac iz Požege.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Kolesterol Liječnici upozoravaju Zabrinjavajući podaci: Sve je više djece s povišenim kolesterolom

Rekao je da je staklo razbio unatoč protivljenju roditelja koji su rekli da čekaju bravara jer im je ključ ostao u vozilu. Dijete je, priča, bilo potpuno mokro i počelo plavit, a čim ga je izvukao odnio ga je u hladovinu i dao mu piti vode. On je postao heroj, a otac djeteta nakon toga je odlučio ispričati svoju stranu priče. Poslao je pismo e-medjimurju.

ČUO SE PLAČ Djevojčicu (2) ostavila zaključanu u autu na 80 stupnjeva!

'Da se predstavim. Ja sam otac 'ostavljenog djeteta' na parkingu u Poreču.

Dvoumio sam se oko slanja ovog pisma, ali s obzirom da je ova priča brzinom vjetra prohujala kroz sve internetske portale i novinske članke želim samo da na vidjelo dođe prava istina. Kad me nitko pitao nije?!

1. Dijete nije bilo namjerno ostavljeno od moje strane (majke nije ni bilo)
2. Obitelj od supruge koja desetljićima živi u ovom kraju odmah je kontaktirala čovjeka sa iskustvom i svi smo bili u stalnom kontaktu.
3. Djetetu je bilo samo vruće, ne dehidrirano, pa smo zbog njegove mirnoće odlučili pričekati još koju minutu dokle dođe bravar.
4. Okupljanjem 'publike' i paničarenjem jedne mlade gospođe (koja je i pokrenula sav ovaj show, se sada posebno zahvaljujem) sva situacija je posve izmakla kontroli.

Gospodin Zoran Grgić tj. 'heroj' je razgovarao sa mojom suprugom preko mobitela i ona ga je uvjeravala da bravar dolazi ,ali on je jednostavno odlučio uzeti stvar u svoje ruke te razbio prozor direktno gdje je dijete sjedilo. Tvrdim da dijete nije ni taknuo, već je tim postupkom samo želio dokazati svoju snagu. Zaboravio je koristiti svoj razum', napisao je među ostalim i dodao kako mu je žao zbog medijske hajke koja se, kaže, temelji na lažnim iskazima.

'Činjenice stoje, ali sve ostalo je izmišljena priča koja nas, kao roditelje, vrijeđa. Posebno žalim što sam nenamjerno kao uveo nemir cijeloj obitelji, ali gledajući objektivno svi oni komentari i uvrede sramotni su odraz našeg društva', poručio je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene