Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijete novim prosvjedom

Jakuševčani traže hitan sastanak s Zmajlovićem ili ponovno blokada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neće biti nove blokade jakuševačkog odlagališta otpada. Barem zasad, odlučili su mještani.

Ministru zaštite Mihaelu Zmajloviću okoliša mještani Jakuševca poslali su pismo, u kojem traže hitan sastanak i donošenje uredbe, koja bi omogućila isplatu naknade za smanjene uvjete života do donošenja novog zakona.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zabrana Poziv Zagrepčanima: Ne iznosite glomazni otpad na ulicu, nitko ga neće odvesti! Slika nije dostupna Milan Bandić: 'Možda netko noću prošverca u kontejner i medicinski otpad'

Ministra su pozvali u Jakuševac. Očekuju da će se odazvati i zajedno s njima i zagrebačkim gradonačelnikom pronaći rješenje. Iako pozvani, na sinoćnji sastanak s mještanima nisu došli predsjednik Gradske skupštine i gradonačelnik Milan Bandić, koji je poslao svog predstavnika.

>> Jakuševčani odlučili: Nema blokade deponija!

'Ukoliko nas ministar Zmajlović ne želi primiti i ne želi uvažiti kao građane i nas predstavnike građana pozvati da o tom problemu razgovaramo, onda ćemo se ponovno organizirati. Iz ovoga se može iščitati što će to onda značiti', kazao je Darko Furić, predstavnik Jakuševčana.

'Ako je neki novi moment, uvijek sam spreman za razgovor. Uvijek', kazao je ministar zaštite okoliša Mihael Zmajlović.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene