Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nosila granje i kamenje

Jaka kiša i tuča u podvelebitskom primorju: Oštećeni auti, poplavljeni šatori

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snažno nevrijeme pogodilo je podvelebitsko primorje i Podgorje iza 16 sati. Vodena bujica poplavila je dio šatora u kampovima.

Snažno nevrijeme praćeno kišom i tučom poslije 16 sati zahvatilo je podvelebitsko primorje i Podgorje, a vodena bujica poplavila je više šatora u tamošnjim kampovima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Najgore na sjeveru U nevremenu koje je pogodilo susjede ozlijeđeno najmanje 110 ljudi: Uz oluju padala je tuča veličine teniske loptice Šteta od tuče zbog koje građani najavljuju prosvjed, ilustracija - 4 obrana od tuče "Jako se bojim, to malo što imam, neka mi uništi - nemam ništa": U Zagorju prijete prosvjedom, zahtjevi su jasni

Jaka kiša u slapovima se sručila s Velebita u podnožje, noseći sa sobom kamenje i odlomljeno granje. Najteže je bilo na potezu Sv Marija Magdalena-Šibuljina-Milovci-Starigrad, gdje je padala tuča veličine trešnje i oraha.

VIDEO Tuča veličine teniskih loptica izudarala ljude na plaži

Tuča je oštetila brojne automobile, a neki od njih su zastali na pola sata uz cestu jer je u predjelu Milovci velika količina vode krenula jadranskom magistralom.

Vodene bujice poplavile su više šatora u kampovima između magistrale i mora, a ugrožene su i neke vikendice te stambeni objekti. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene