Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koji je razlog javnog istupa?

Izvanredna uprava Agrokora oglasila se oko objave Ivice Todorića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oglasila se izvanredna uprava Agrokora izjavom da nemaju komentara na Todorićev javni istup. No, neslužbeno - pitaju se zbog čega se Todorić baš sad odlučio istupiti, zašto to nije napravio prošle godine?

Mnogi kao razlog za istupanje Ivice Todorića vide objavljivanje financijskog izvještaja Agrokora za 2016. godinu koje je navodno izuzetno nepovoljno po neke bivše članove uprave.

Pročitajte i ovo Propusti u slučaju Agrokor - 4 glavna državna odvjetnica Što će utvrditi Hrvoj Šipek o propustima u slučaju Agrokor? "Ne može Državno odvjetništvo reći da nije na vrijeme upozoreno" Slika nije dostupna Izvlačenje 1,2 milijarde kuna DORH će naknadno odlučiti o daljnjem postupanju u slučaju Agrokor: Vještačenje KPMG-a je nezakonito

Potpredsjednica Vlade Martina Dalić Todorićev javni nastup komentirala je riječima: ''Zar vi mislite da je Ivica Todorić zaista tako važan da bi Vlada komentirala, da bih se ja brinula za tuđe blogove? Molim vas'', rekla je potpredsjednica Vlade Martina Dalić.

Nije tajna da Ivica Todorić i neki članovi uprave razgovaraju s vodećim hrvatskim odvjetnicima. Kad završe izvidi u Agrokoru, vidjet će se ima li elemenata kaznenog djela, a onda odlučiti o tome hoće li se pokrenuti službena istraga.
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene