Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dovezen u Remetinec

IZNENAĐENA I PRESRETNA Supruga Veljka Marića: Konačno je tu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dovezen je u Remetinec nakon što je pet godina proveo u srbijanskom zatvoru služeći kaznu za ratni zločin za koji ga je osudio srbijanski sud.

Hrvatski branitelj Veljko Marić izručen je Hrvatskoj!

Pročitajte i ovo Izlazak Ivice Todoriće iz aviona u Zagrebu (Foto: N1) Hoće li ostati u pritvoru? Todorić stigao u Remetinec: Najvažnije što trebate znati o izručenju koje je Hrvatska čekala godinu dana Slika nije dostupna Pritvorske prostorije Ravno u Remetinec: Ivicu Todorića u Zagrebu će dočekati policija, osumnjičen je za štetu višu od milijardu kuna

Dovezen je u Remetinec nakon što je pet godina proveo u srbijanskom zatvoru služeći kaznu za ratni zločin za koji ga je osudio srbijanski sud. Napori hrvatske diplomacije da se preda hrvatskom pravosuđu, urodili su plodom - prizivni sud u Beogradu dopustio je izručenje.

VELJKO MARIĆ U HRVATSKOJ! U Remetincu mogao ostati nekoliko tjedana

Evo što je za Dnevnik NOVE TV ranije izjavila Marijana Marić, supruga Veljka Marića.

'Iznenađena i presretna moram reći da sam to pet godina čekala. Iz Ministarstva pravosuđa su me nazvali kad je danas prešo granicu. sve je dugo trajalo, predugo. Konačno je tu na putu za Zagreb, pa ćemo vidjeti što će dalje biti. U svakom slučaju bit će nam bliže što se tiče posjeta. Nama je bitno bilo da on dođe u Hrvatsku pa makar i tu služio kaznu', rekla je supruga osuđenog hrvatskog branitelja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene