Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

11 tisuća kvadrata

FOTO: Pogledajte novu zgradu Hrvatske biskupske konferencije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svečano je otvorena nova zgrada Hrvatske biskupske konferencije na zagrebačkom Ksaveru.

Nove prostorije Hrvatske biskupske konferencije prostiru se na 11 tisuća kvadrata, od kojih je svaki stajao 1500 eura. Potreba za izgradnjom nove zgrade nametnula se jer su dosadašnje prostorije bile dislocirane u nekoliko zgrada u kojima se plaćala najamnina, što je bilo skuplje od izgradnje nove zgrade.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oglasio se i vlasnik Žrtva napada psa s Ksavera: ''Gurnuo me s obje šape, pa zgrabio prvo za jednu, onda za drugu ruku'' Slika nije dostupna Ne zna se ima li vlasnika Na zagrebačkom Ksaveru pas napao ljude, ozlijeđeno pet osoba

>> 'Ne trebamo se pitati gdje je Bog, nego gdje je čovjek'

Nadbiskup Marin Srakić i kardinal Josip Bozanić istaknuli su kako je izgradnja zgrade HBK u ovom teškim kriznim vremenima pridonijela zapošljavanju te su zahvaljujući njoj prehranjene brojne obitelji. Kardinal Bozanić je naglasio kako je većina sredstava prikupljena donacijama, a dio je financirala Hrvatska biskupska konferencija.

Kardinal Bozanić osvrnuo se i na cijenu Muzeja suvremene umjetnosti, čiji jer kvadrat stajao 3876 eura, a izgradnja se nije financirala iz donacija. Istakao je kako HBK planira osnovati nova tijela i ustanove4 te pokrenuti nove inicijative u službi vjernika i građana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene