Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon velikog nevremena

Izbjegnuta tragedija: Stablo umalo palo na invalida

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Banjolama kod Pule za dlaku je izbjegnuta tragedija. Drvo visoko 14 metara, bura je iščupala iz zemlje.

Srušilo se u dvorište, i srećom zaobišlo kuću u kojoj sam živi čovjek s invaliditetom. Vatrogasci su danas pomogli stanaru i uklonili drvo, a nastala je samo materijalna šteta. Vatrogasci su imali pune ruke posla sa dugogodišnjim iščupanim stablom koje je tjedan dana ležalo u dvorištu čovjeka prikovanog za kolica. 'Bilo je jako, jako ružno jer čovjek koji je, evo nemoćan, tamo u kolicima sam, nije si mogao pomoći', rekao je Milan Siladić, tajnik DVD-a Medulin.

Pročitajte i ovo Urušen dio autoceste Velika tragedija VIDEO Čuli su glasnu buku i onda se otvorila rupa: Urušila se autocesta na jugu Kine, 36 ljudi poginulo Praznik rada na Bundeku zabava od jutra FOTOGALERIJA Grah, glazba i roštiljanje: Građani širom zemlje slave Praznik rada

Čempres visok 14 metara, mogao je biti poguban za starijeg gospodina u kolicima koji u kući živi sam. Sreća je što osim materijalne, nema veće štete jer je drvo mimoišlo kuću i završilo u dvorištu. I susjedi su se uplašili. 'Kad je palo se čulo kao jedna bomba. Onda sam izašao van i vidio da je sve srušeno. Pomoći nije bilo, jer je bila jaka bura', rekao nam je Eđidio Škoko, prvi susjed gospodina u kolicima. Štete će se još dugo sanirati, a borova u okolici ima još i mještani strahuju od reprize. Svi se nadaju da će ovakvo vrijeme potrajati, ali isto tako znaju da nas čeka još jedna marčanska bura.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene