Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

'Lažljivo i nepametno'

KOVAČIĆ OPOVRGNUO HOLY 'Sve što je rekla je apsolutna laž'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Omiša i zastupnik Mosta Ivan Kovačić oštro je u srijedu opovrgnuo tvrdnje bivše čelnice Mosta Mirele Holy da je novac iz Fonda za energetsku učinkovitost namijenjen sanaciji omiške stijene nenamjenski potrošen.

Gradonačelnik Omiša i zastupnik Mosta Ivan Kovačić oštro je u srijedu opovrgnuo tvrdnje bivše čelnice Mosta Mirele Holy da je novac iz Fonda za energetsku učinkovitost namijenjen sanaciji omiške stijene nenamjenski potrošen, poručivši kako se Holy ponijela "dosta lažljivo i nepametno”.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Trebale početi prijave Nakon pada sustava, Fond za zaštitu okoliša objavit će novi datum zaprimanja ePrijava: "Nismo očekivali poteškoće" Slika nije dostupna Nova runda Ostalo još 1,8 milijuna kuna: Od četvrtka se ponovno primaju prijave za sufinanciranje električnih vozila

Holy je u emisiji Veto na TV jabuci optužila Kovačića da je "iskamčio" od Fonda za zaštitu okoliša i energentsku učinkovitost 30 milijuna kuna za sanaciju stijena nad Omišem, što je nenamjenski potrošio.

"To je dosta lažljivo i nepametno. Lažljivo je zato što je sve što je rekla apsolutna laž, a nepametno jer bi morala znati da grad Omiš do sada nije dobio niti kune od tih 30 milijuna kuna pa ih nismo ni mogli nenamjenski potrošiti", rekao je Kovačić novinarima u Saboru.

Naveo je da su neki ugovori za projekte sanacije stijena potpisani u vremenu kad je Holy bila ministrica zaštite okoliša. Taj projekt traje zadnjih 5-6 godina i sada je samo doveden u završnu fazu, gdje će Fond za zaštitu okoliša isplaćivati izvođačima radova. "Dakle, završen je postupak odabira izvođača. Ali kažem, koliko je to nepamenta izjava, pa možda zna sama gospođa Holy", kazao je Kovačić.

Dodao je kako bi Holy kao bivša ministrica trebala znati više o funkcioniranju sustava. "Na žalost, ona se bavila pisanjem mailova za politička kadroviranja", rekao je Kovačić. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene