Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispričao se za zločine:

Tomislav Nikolić: 'Klečim i tražim oprost za Srbiju zbog Srebrenice'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbijanski predsjednik Tomislav Nikolić ispričao se zločine koje je u ime Srbije počinio bilo koji pripadnik srpskog naroda i zatražio oprost za Srbiju zbog zločina u Srebrenici.

Nikolić je u intervjuu Televiziji Bosne i Hercegovine, koji će biti emitiran 7.svibnja, a dijelove su već prenijeli neki mediji, najavio i da će se osobno pokloniti srebreničkim žrtvama.

Pročitajte i ovo Screenshot Velika greška Hoće li se Dankin ubojica izvući? "Bojim se da je ovime slučaj doveden u slijepu ulicu" Racijom u BiH razbijen superkartel velika akcija Pao superkartel u susjedstvu: Među uhićenima ravnatelji policije i bolnice, poduzetnici, influencerica...

>>Za strijeljanje Bošnjaka kod Srebrenice dobio 20 godina zatvora
 

'Ja klečim i tražim pomilovanje za Srbiju zbog zločina koji je izvršen u Srebrenici. Ispričavam se za zločine koje je u ime naše države i našeg naroda učinio bilo koji pojedinac iz našeg naroda', rekao je Nikolić u intervju za BHT, a izvatke su prenijeli beogradski elektronički mediji pozivajući se na sarajevski portal klix.ba.

Između ostalog, prema navodima portala klix.ba, Nikolić je rekao da su za njega Srbi iz Republike Srpske Bosanci, iako neki od njih ne vole da ih tako zovu. Taj portal prenosi i da je predsjednik Srbije rekao da će uskoro posjetiti Srebrenicu, iako se taj dio ne čuje u izvatku iz emisije.(Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene