Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne odgovara standardu

FOTO - IKEA povlači ovu dječju ljuljačku s tržišta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trgovački lanac IKEA danas je objavio da povlači "Gunggung" dječje ljuljačke te pozvao kupce koji je imaju da je odmah demontiraju i vrate u bilo koju robnu kuću gdje će dobiti puni povrat novca.

"Prijavljeni su slučajevi koji ukazuju na to da ovjesi armature 'Gunggung' ljuljačke ne odgovaraju IKEA standardima kvalitete i mogu uzrokovati opasne ozljede", navodi se u priopćenju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna prozirna montaža "Radnici podržavaju Putina": Rusijom se šire lažne fotografije iz zagrebačke IKEA-e Slika nije dostupna ''PIDŽAMA-PARTY'' Mnogima je to san, njima se posrećilo zbog snijega: Mećava ih zarobila u IKEA-i

"Gunggung" ljuljačka prodaje se na svim IKEA tržištima od 3. ožujka ove godine, a u Hrvatskoj su prodane ukupno tri. Kupci te ljuljačke mogu vratiti u robne kuće IKEA i dobiti puni povrat novca za koji nije potreban dokaz o kupovini (račun), navode iz IKEA-e.

Evo što se najviše kupovalo u IKEA-i!

U priopćenju se prenosi i izjava voditeljice odjela Dječja IKEA Cindy Andersen da "Gunggung" dječju ljuljačku povlače kako bi izbjegli moguće ozljede.

"Mi u tvrtki IKEA želimo prodavati isključivo proizvode koje bismo i sami dali našoj djeci. Unatoč tome što svi naši proizvodi podliježu opsežnoj analizi i testiranju u skladu s važećim standardima i propisima, ponekad se dogodi pogreška", rekla je Anderson. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene