Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika gužva

Evo što se najviše kupovalo u IKEA-i!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prva četiri dana rada robnu kuću IKEA Zagreb posjetilo je 60.711 građana.

Najviše posjetitelja bilo je u subotu, 23. kolovoza, njih 18.123, dok je jučer, u nedjelju 24. kolovoza, zabilježeno najviše posjetitelja po satu njih oko 1.800, kažu iz Ikee.

Pročitajte i ovo Ilustracija Budite oprezni Dobijete li ovaj SMS - ne otvarajte ga i ne šaljite ništa: Na perfidan način pokušavaju se dočepati važnih podataka Ilustracija Pripazite IKEA povlači proizvod: Ako ste ga kupili, javite se u trgovinu

Izniman interes kupci su pokazali za dječji odjel, kao i za IKEA kuhinje - u samo četiri dana prodano je 120 kompletnih kuhinja.

Najprodavaniji pojedinačni komad namještaja je, kao što se i očekivalo, BILLY biblioteka, kojih je do sada prodano 75 primjeraka. Što se Odjela spavaćih soba tiče, ukupno je prodano 428 madraca te 206 kreveta, od kojih je do sada najprodavaniji MALM okvir kreveta.

Hrvatska IKEA otvorila svoja vrata! Objavljeni prvi podaci o posjećenosti

'Otvorenje robne kuće IKEA privuklo je veliki broj posjetitelja, znatno veći od onog koji smo predviđali. Želimo zahvaliti svim posjetiteljima koji su unatoč povremenim gužvama, strpljivo čekali svoj red da obave kupnju i pokazali nam kako u hrvatskim domovima itekako ima mjesta za IKEA proizvode. Posebno hvala ide svim kolegama koji su svojim entuzijazmom, predanošću i trudom obogatili otvorenje robne kuće IKEA Zagreb i učinili sve kako bi prvi radni dani protekli na zadovoljstvo posjetitelja', rekao je voditelj robne kuće Georg Platzer.

Od 1. kolovoza u IKEA FAMILY učlanilo se ukupno 22.453 građana. Od toga putem Internet stranice www.IKEA.hr 16.304, a u svega četiri dana, na za to posebno predviđenim kioscima u robnoj kući, učlanilo se 6.149 osoba.

Predah od kupovine kupci su potražili u restoranu i bistrou gdje se u četiri dana, među ostalim, pojelo 69.405 komada švedskih mesnih okruglica i 14.565 hot dogova.

Istovremeno, u Trgovini švedske hrane prodano je 16.300 komada smrznutih okruglica, odnosno 327 kg čime je broj prodanih mesnih okruglica dosegnuo 85.705. Također, prodali smo čak 420 kg Pick&mix slatkiša.

'Osim Zagrepčana i građana Hrvatske, tijekom prva četiri dana IKEA robnu kuću u Zagrebu najviše je posjetilo susjeda iz Slovenije, a potom iz BiH i Srbije', rekao je regionalni PR menadžer Igor Štefanac.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene