Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suradnja lokalne zajednice i HV-a

HV će se uključivati u izgradnju stanogradnje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
O suradnji Hrvatske vojske s gradovima Otočcem, Gospićem i Udbinom te o uključivanju postrojba HV-a u građevinske radove danas su u Otočcu s načelnikom Glavnog stožera Oružanih snaga RH generalnom zbora Josipom Lucićem razgovarali čelnici Ličko-senjske županije.

Istaknuto je zadovoljstvo dosadašnjim oblicima suradnje lokalne zajednice i Hrvatske vojske. General Lucić rekao je da će se i ubuduće postrojbe HV-a uključivati u izgradnju komunalne infrastrukture i stanogradnje za vojne potrebe. Razmatra se mogućnost smještaja jedne logističke postrojbe na području Like, a u Udbini se za potrebe vojnih objekata gradi vodovodni sustav, rekao je.

Pročitajte i ovo Ivo Milatić - 1 Prešlo svaku mjeru HDZ-ov državni tajnik tulumario u noćnom klubu s investitorima kojima izdaje dozvole! Oporba: "Ovo je sukob interesa" Ilustracija Loši izgledi Mračne prognoze u Njemačkoj za sektor koji muči i Hrvatsku: Nekima je ugrožen i opstanak

Na razini Ličko-senjske županije utvrdit će se dugoročni plan građevinskih radova u čiju će se realizaciju uključiti HV, čime će se omogućiti zapošljavanje, istaknuo je župan Milan Jurković. U razgovorima su sudjelovali gradonačelnik Otočca Mario Barković, gospićki gradonačelni Milan Kolić i načelnik Udbine Ivan Pešut. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene