Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predaja predstudije

Hrvatska će ipak graditi Pelješki most?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U resornom ministarstvu predstavnicima Europske komisije predat će se konačna predstudija prema kojoj je most najbolje rješenje. To onda treba potvrditi i detaljna studija koja će se financirati novcem EU.

Visoki izvor iz Vlade neslužbeno je za javnu televiziju potvrdio kako se Hrvatska odlučila za gradnju Pelješkog mosta. U Ministarstvu pomorstva, prometa i infrastrukture predstavnicima Europske komisije predat će se konačna predstudija u kojoj stoji kako je most najbolje rješenje za povezivanje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Važna stvar Jedna od najvećih investicija u hrvatski turizam: Hotelski div počinje s gradnjom Slika nije dostupna Ostali na putu iz Kine Na gradilištu Pelješkog mosta u podmorje zabijen prvi probni "pilot"

Poruka iz BiH: Nepotrebno se forsira Pelješki most

Detaljna studija izvedivosti trebala bi se financirati novcem Europske unije, dok će Hrvatske ceste u skladu s projektom napraviti lokacijske izmjene. Sve će biti gotovo do listopada.

Europska unija će prihvatiti projekt ako se zadovolje strogi kriteriji financiranja, a nakon predstudije i detaljna studija izvedivosti treba potvrditi da je Pelješki most najbolje rješenje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene