Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HDZ o 'napadu' predsjednika SDP-a

'Milanović opet širi govor mržnje'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ tvrdi kako Zoran Milanović opet širi govor mržnje.

'Predsjednik SDP-a Zoran Milanović jučer je opet grubim i vulgarnim riječima napao HDZ te vrijeđao Predsjednicu Republike i visoke dužnosnike Vlade, odnosno HDZ-a. Njega su iz prvih redova dvorane u kojoj je održan partijski skup, zdušno bodrili neki bivši ministri, što ih čini suodgovornima za širenje govora mržnje i iskazivanje prezira prema institucijama države', poručili su iz HDZ-a referirajući se na Milanovićev nastup na stranačkom skupu u Dubravi.

Tamo je, prema medijskim izvještajima, predsjednik SDP-a predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović nazvao 'šakom jada' te kazao da je poznaje 'dok je još Tomislavu Karamarku virila iz džepa', a za premijera Oreškovića je ustvrdio kako nema legitimitet, ali i da je pravi šamar državi.

'Nije novost to što šef partije u nedostatku vlastite političke vizije ili programa vrijeđa političke oponente i ustrajava na incidentnim situacijama. Tako je četiri godine vodio državu ostavivši iza sebe potpuno devastirano gospodarstvo, nikad veću stopu zaduženja države, ideologizirane kulturne institucije i uništenu socijalnu strukturu društva. Tolerancija i dijalog su pojmovi koji su njemu sasvim nepoznati.

Šef SDP-a se ponaša krajnje neodgovorno šireći govor mržnje radi ostvarivanja osobnih političkih interesa. Na ovakve napade nećemo uzvraćati već apeliramo na medije da ne budu kanal za transmisiju i širenje govora mržnje', stoji u priopćenju HDZ-a.
 

Pročitajte i ovo Hrvatski sabor i Europski parlament izbori 9. lipnja Ovo je goruće pitanje Europske Unije, a hrvatski kandidati za europski parlament slažu se oko jednog pitanja Europski izbori - 2 Drugačija mišljenja Ovo je jedna je od gorućih tema u Europskoj uniji: Pogledajte što na nju kažu hrvatski političari

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene