Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kvarovi i na vodomjerima

Uvertira u snježni vikend: U Lici zimski uvjeti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na području Plitvica i Babina Potoka od jutros pada gusti snijeg koji se hvata za kolnik, a u Zimskoj službi 'Lika Cesta' u Korenici doznaje se da su od 9 sati na svim državnim cestama koreničkog područja ponovno uvedeni zimski uvjeti vožnje.

Kamioni s prikolicama i tegljači preusmjeravaju se s ličke magistrale na brzu cestu Udbina-Gornja Ploča-Sv Rok. U Korenici je u 10 sati izmjereno minus 10 celzijevih stupnjeva, a na prijevojima Baške Oštarije, Kapela i Prijeboj palo je desetak centimetara snijega.

Pročitajte i ovo Snijeg u Tršću, mjestu u Gorskom kotaru Proljeće na pauzi VIDEO Nevrijeme pogodilo Istru, grom zapalio kuću. U Gorskom kotaru pao snijeg Lika bez struje: Ilustracija - 2 još nije kraj opasnosti U Lici još uvijek loše vrijeme, vozači kamiona pronašli zanimaciju: "Kolega me čeka da idemo na kavu, ali ne mogu jer pazim na grah"

U gospićkom Javno-komunalnom poduzeću 'Usluga' dojavljeni su kvarovi na vodomjerima uzrokovani zbog hladnoće u podvelebitskim naseljima Brušani, Rizvanuša i još nekima.

Slab snijeg pada i u pojedinim dijelovima središnje Hrvatske, no pravi snježni ugođaj očekuje se za vikend, kada bi u gorju, ali i u dijelu nizinskih područja, trebao pasti prvi ovosezonski obilniji snijeg, zbog čega se očekuju novi problemi u prometu. Uvjete će dodatno otežavati niske temperature koje u pojedinim područjima zemlje neće izlaziti iz 'minusa'.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene