Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispred Muzeja suvremene umjetnosti

Grad Zagreb poduprijet će razmjenu udžbenika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovogodišnju razmjenu udžbenika, ako je kao i lani iniciraju učenici, podržat će Grad Zagreb, a bit će organizirana ispred zgrade Muzeja suvremene umjetnosti, doznaje se u Gradskom uredu za obrazovanje, kulturu i šport.

"Ovogodišnja razmjena udžbenika, trebala bi se održati na inicijativu učenika, a Grad Zagreb će ju podržati. Međutim, do te inicijative do sada nije došlo te ne možemo govoriti o terminu eventualne razmjene", izvijestila je stručna savjetnica za informiranje zagrebačkog Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport Zrinka Cvitković Lochert.

Pročitajte i ovo Praznik rada na Maksimiru Besplatni grah i štrukle FOTO Tisuće ljudi u Maksimiru: Pogledajte kako Zagrepčani slave Međunarodni praznik rada Karla Trstenjak i Luka Juroš - 1 Više sati u predškoli Pročelnik Juroš o uvođenju male škole u metropoli: "Pozdravljamo, ali ovo trenutno nije izvedivo ni u Zagrebu, ni u Hrvatskoj"

>> Počela groznica oko kupovine školskih udžbenika!

Istaknula je, da ukoliko dođe do razmjene, ona će biti organizirana ispred zgrade Muzeja suvremene umjetnosti jer je, kako je rekla, "to gradski prostor i njime možemo upravljati. Uz to, tada će se osigurati i popratna infrastruktura, kao što su kemijski WC-i i slično". (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene