Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najbrži će proći jeftinije

Počela groznica oko kupovine školskih udžbenika!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Školarci imaju još mjesec dana odmora, no njihovim roditeljima pravo je vrijeme za planiranje troškova pri kupnji knjiga.

Gužve su već počele i u knjižarama i u antikvarijatima, jer samo će najbrži proći jeftinije. Cijena novih knjiga za osnovnoškolce penje se iznad tisuću kuna. U potragu se kreće već završetkom školske godine, a pokušava se uštedjeti razmjenom udžbenika i antikvarijatom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izrazio žaljenje zbog incidenta Otac učenice koji je šakom udario profesora pušten je na slobodu Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!"

>> Što mislite o ukidanju ocjenjivanja na polugodištu?

'Udžbenici su povoljniji oko 50 posto, neki i više, recimo radne bilježnice', kaže Adrijana Pletikosa, iz antikvarijata Superknjižara.

Sve je češće naručivanje i predbilježba putem interneta. 'Jedan dobar korak prema tome da se vrijeme rasporedi dosta praktično i da prije početka nove godine imate cijeli paket udžbenika', kaže Ivana Radovniković, iz odnosa s javnošću Profil Mozaika.

I dok je onima brzima ostao samo odabir boje školskog pribora, većinu roditelja kupnja udžbenika tek čeka.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene