Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobitnik mnogih priznanja

Nin kandidat za prestižnu nagradu, evo kakvu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grad Nin jedini je hrvatski kandidat za prestižnu nagradu Zlatni cvijet Europe, koju će iduće godine dodijeliti Europska asocijacija za cvijeće i krajobraz.

S konkurentskim gradovima iz ostalih europskih zemalja natjecat će se za titulu prvaka u uređenosti, čistoći i kvaliteti života. Nin je dobitnik mnogih priznanja, od kojih je najvrjednija nagrada za europsku destinaciju izvrsnosti, koju je osvojio prije tri godine.

Pročitajte i ovo Nagrada Nove TV - 1 Nova nagrada Nova TV dobitnica je certifikata Equal Pay Champion: "U društvu smo kompanija koje provode pozitivne promjene" 13. mirovina; ilustracija - 2 Borba za preživljavanje Umirovljenici povećavaju šanse za 13. mirovinu? Ministar je u čudu, ali oni ne odustaju

'O tome i građani itekako brižno brinu. Praktički cijeli prostor Nina doživljavaju kao svoj vlastiti vrt. Taj prostor nije jako veliki i to je naša, možda, sreća. Ali kvaliteta života se u Ninu jako podigla', rekla je Marija Dejanović, direktorica TZ Grada Nina.

>> FOTO Oni su osvojili nagradu za najbolju turističku zanimljivost!

'Prekrasno je. U zadnje vrijeme se uradilo puno toga i Nin dobro izgleda', kaže Ivo. 'Moje mjesto, da, zaslužuje definitivno', rekla je Barbara, stanovnica Nina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene