Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Danas je potrebno zajedništvo

Grabar Kitarović: 'Zvižduci nisu bili potrebni!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidatkinja za predsjednicu države Kolinda Grabar Kitarović ocijenila je kako današnja proslava Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja nije mjesto za zviždanje i političke kampanje, već dan za zajedništvo.

HDZ-ova kandidatkinja za predsjednicu države Kolinda Grabar Kitarović ocijenila je kako nije bilo potrebe za današnjim zvižducima u Kninu tijekom obraćanja najviših državnih dužnosnika u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja, istaknuvši da ta proslava nije mjesto bilo kakvom politiziranju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SVI DETALJI SVEČANOSTI Umjesto detalja o proslavi Oluje, sve je zanimala samo jedna stvar: Prvi put građani će ih vidjeti u akciji Slika nije dostupna Jadranka Kosor 'Arbitraža je mrtva, neka se sastanu Milanović i Cerar'

"Ovdje danas odajemo počast domovini, svim braniteljima koji su položili živote i dali žrtve za domovinu i ovo nije mjesto za bilo kakvo politiziranje pa ću se ispričati od bilo kakvih političkih pitanja. Jer, ovaj je dan za zajedništvo, a ne za političke kampanje", poručila je Kolinda Grabar Kitarović.

FOTO Državni vrh u Kninu na obljetnici 'Oluje'

Na novinarsku opasku kako je ona predsjednička kandidatkinja te da se ne mogu izbjeći politička pitanja, odgovorila je kako je, osim što je kandidatkinja za predsjednicu Republike, isto tako i hrvatska državljanka, Hrvatica, vjernica i osoba koja duboko poštuje žrtvu koju su položili hrvatski građani da bi Hrvatska bila slobodna.

"Molim vas, nemojte danas politizirati, nemojmo se dijeliti, previše smo podijeljeni, danas je potrebno zajedništvo", poručila je Grabar Kitarović novinarima. (Hina)

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene