Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izljubio je Rama Dedić

'Gjelem, gjelem' i ruže premijerki za rođendan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerka Jadranka Kosor danas ima rođendan. Kako bi je nakon obitelji prvi izljubio, u ranim ju je jutarnjim satima pred njezinim stanom, s buketom cvijeća, pričekao Roma Dedić.

U ime svih Roma premijerku je poljubio, a onda i otpjevao Gjelem, gjelem, romsku himnu. Sve su sa prozora budnim okom pratili premijerkini susjedi, a čestitao joj je i lokalni HDZ-ovac, koji je premijerki poklonio ženin novčanik. Pošto je novčanik bio prazan, Dedić je dodao 10 kuna za sreću.

Pročitajte i ovo Kraljica i premijerka Posebna čast Fotografkinja koja je zadnja snimila kraljicu Elizabetu II. otkrila detalje tog susreta Kraljica i premijerka NAKON SMRTI KRALJICE Britanska premijerka: "Svi smo shrvani. Kraljica je bila kao stijena na kojoj je izgrađena moderna Britanija"

Premijerka se na poklonima zahvalila i rekla da joj dan nije mogao bolje započeti, ali da ju čekaju brojne obaveze i sastanci, pa će rođendan ipak proslaviti radno. Dedić je premijerki poručio i neka joj oslonac u vođenju politike bude njegov otac, bivši predsjednik Mesić, kojem je pred nekoliko godina poklonio ukradenu vrijednu sliku.

Afere s buketom ipak ne bi trebalo biti, jer, unatoč tome da nije htio otkriti koliko je crvene ruže platio, Dedić je novinarima naglasio kako Romi za poklon uvijek nađu novac.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene