Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcijski triler

George Clooney i Julia Roberts taoci uživo ispred kamera!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Igra novca na prvi pogled vrti se oko talačke krize, međutim film zapravo govori o nečemu puno mračnijem, na koji način uopće dolazi do financijske krize i kako ona utječe na obične ljude.

Lee Gates (George Clooney) je bombastični televizijski voditelj kojeg je njegova vlastita popularna emisija o financijama praktički pretvorila u čudotvorca s Wall Streeta.

Pročitajte i ovo Agnieszka Holland "Zelena granica" Film o migrantima izazvao burne reakcije u Poljskoj koja se priprema za izbore Bradley Cooper - 1 Šminker se ispričao Golemi skandal zbog nosa Bradleyja Coppera! "Jedna trećerazredna glumica bavila se glupostima..."

Čini se da Gates ne može pogriješiti u svojim predviđanjima cijena dionica pa u svojem televizijskom showu gledateljima savjetuje što, kako i kada prodati i/ili kupiti. Međutim, nakon što svima preporuči kupnju visoko-tehnoloških dionica koje misteriozno propadnu, Lee Gates i njegova producentica Patty Fenn (Julia Roberts) postaju žrtve do zuba naoružanog bijesnog investitora uživo pred kamerama.

Dok se sve odvija u stvarnom vremenu, Gates i Fenn morat će pronaći način kako preživjeti, ali i istovremeno pokušati razotkriti istinu iza velike financijske laži.

Ovog četvrtka na kino platna stiže napeti akcijski triler IGRA NOVCA (Money Monster) koji je ispred, ali i iza kamere okupio vrhunsku filmsku ekipu.

U glavnim ulogama pojavljuju se dobitnci prestižne nagrade Oscar George Clooney („Syriana“) i Julia Roberts („Erin Brockovich“), a redateljsku palicu preuzela je dvostruka oskarovka Jodie Foster („Optužena“ i „Kad jaganjci utihnu“).

U ostalim ulogama pojavljuju se dobitnik nagrade BAFTA Jack O'Connell („Unbroken“), nominiran za nagradu Zlatni globus Dominic West („Žica“), nominiran za prestižnu televizijsku nagradu Emmy Giancarlo Esposito („Na putu prema dolje“), Chris Bauer i mnogi drugi.

Radnja trilera IGRA NOVCA na prvi pogled vrti se oko talačke krize, no film zapravo govori o nečemu puno mračnijem: na koji način uopće dolazi do financijske krize i kako ona utječe na obične ljude.

Jedna od najvećih zanimljivosti vezana za film svakako je činjenica što se njegov scenarij 2014. godine nalazio na tzv. „Crnoj listi“ – holivudskoj listi najboljih scenarija koji još uvijek nisu producirani (nešto slično u novije vrijeme dogodilo se i s filmom „Ritam ludila“ koji je u konačnici postao hvaljeni kino hit i pokupio čak tri Oscara).

Akcijski triler IGRA NOVCA u domaća kina stiže ovog četvrtka!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene