Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Frane Lučić na rehabilitaciji u Makarskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedini preživjeli vatrogasac u kornatskoj tragediji Frane Lučić koji se nalazi na trotjednoj rehabilitaciji u specijalnoj bolnicu "Biokovci" u Makarskoj, danas je počeo s programom fizikalne terapije.

Nakon četveromjesečnog liječenja teških opeklina u splitskom KBC-u, za vrijeme boravka u Makarskoj, kazala je dr. Marina Šabić iz "Biokovke", mladom Tišnjaninu odredit će se najoptimalniji program fizikalne terapije i medicinske gimnastike. Po njezinim riječima, makarska zdravstvena ustanova dosad nije imala pacijenta s takvim ozljedama, ali im je čast i velika odgovornost što je za rehabilitaciju izabrana upravo njihova bolnica.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na čelu čuvara Kristova groba Frane Lučić i ove godine na čelu tišnjanskih žudija Slika nije dostupna Utvrditi pravu istinu Frane Lučić od Josipovića traži pomoć oko Kornata

Ante Roso, zamjenik ravnatelja ustanove, izjavio je kako se danas počinje s programom fizikalne terapijete da će Lučiću na raspolaganju biti najbolji prostori i usluge, a u "Biokovci" će se poraditi na zaštiti njegove privatnosti pa je i tomu prilagođena njegova terapija.

Dražen Glavina, vatrogasni zapovjednik za Makarsko primorje, izjavio je kako vatrogasci namjeravaju posjetiti preživjelog vatrogasca kornatske tragedije, ali o vremenu i načinu posjeta dogovorit će se naknadno s Franinim ocem.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene