Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimili ih fotoreporteri

FOTO Ovako vozač župana Damira Bajsa juri preko pune linije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Župan bjelovarsko-bilogorske županije Damir Bajs bio je na suvozačkom mjestu dok je njegov vozač kršio prometna pravila.

Na cesti Bjelovar - Čazma, vozač bjelovarsko-bilogorskog župana Damira Bajsa pretjecao je kamion u zavoju i to preko pune linije!

Pročitajte i ovo Šestero poginulo kada se kamion zaletio u policijsku barikadu U Španjolskoj Užas na autocesti: Kamion se zaletio u policijsku kontrolnu točku, poginulo šestero ljudi Kamion na cesti dobio vrtoglavu kaznu Koja neodgovornost: Pijan i bez ikakvih dokumenata vozio kamion i bježao policiji po Kaštelima

>>Pauk podigao Mrsićev nepropisno parkiran auto pa ga vratio na isto mjesto

No, nakon njega isto je napravio i vozač službenog automobila veleposlanika Republike Češke, tvrdi fotoreporter Pixsella Damir Špehar.

'Bio sam u automobilu, ali kao suvozač. Nikada ne vozim službeni automobil, ne znam zašto fotoreporter tvrdi drugačije. Nazvat ću ga i provjeriti o čemu se radi', rekao nam je u telefonskom razgovoru Damir Bajs.

Dodao je kako su se vozili prema Čazmi te da je vozača upozorio da smanji brzinu. Nije primjetio da je vozač napravio prometni prekršaj, no istaknuo je kako za to nema opravdanja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene