Obavijesti Video Pretražite Navigacija
dobio vrtoglavu kaznu

Koja neodgovornost: Pijan i bez ikakvih dokumenata vozio kamion i bježao policiji po Kaštelima

Kamion na cesti
Kamion na cesti Foto: Informer
27-godišnji muškarac iz Kaštel Starog više puta je prekršio Zakon o sigurnosti prometa na cestama pa je zbog posljednjeg dobio kaznu od 33.300 kuna.

Serijskog prekršitelja policija je pokušala zaustaviti 21. rujna ove godine malo prije 20 sati na području grada Kaštela kada je vozio teretni automobil marke Opel kolnikom ulice Bana Jelačića u Kaštel Starom.

Pročitajte i ovo Devet novih kamiona Čistoće - 2 Spomenuo i Jakuševec FOTO Stigli novi kamioni: Tomašević otkrio i kad bi mogla početi sanacija odrona na Jakuševcu Ilustracija Rutinska kontrola Zaustavila ga policija, a nakon provjere oduzeli mu auto i ispisali ogromnu kaznu

Prvo se nije zaustavio na znak policajca koji je imao svjetleću pločicu "Stop policija" i za to je kažnjen s tri tisuće kuna. Potom je, a nakon što je ipak zaustavljen, utvrđeno da nema osobnu iskaznicu za što je dobio kaznu od 300 kuna.

Kad su ga alkotestirali utvrđeno je da ima u krvi 1,51 promila alkohola, da je vozio kamion iako je imao važeću mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije i to od 17. prosinca 2020. do 17. prosinca 2021., godine te što je vozio bez da je imao položen vozački ispit. Za svaki od tih prekršaja kažnjen je s po 10.000 kuna.

Budući da je bio uhićen te večeri u 20:30 i zadržan do idućeg dana u 12:20, računa mu se da je proveo dva dana u zatvoru te mu se kazna umanjuje za 600 kuna, javlja Slobodna Dalmacija.

27-godišnjak je na sudu sve priznao i rekao da mu je žao te da se kaje zbog svega. Presuda je za sad nepravomoćna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene