Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zabrinuti za sigurnost

FOTO: SOA i policija prate i čuvaju Mesića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon haške presude hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču koja se temelje na tzv. brijunskim transkriptima koje je sudu navodno dostavio bivši predsjednik Stjepan Mesić, SOA i policija pojačano prate njegovu sigurnost.

'Policija provodi odgovarajuće mjere osiguranja i zaštite gospodina Stjepana Mesića, bivšeg predsjednika Republike Hrvatske sukladno procjeni nadležne sigurnosne službe.
Također napominjemo da permanentno pratimo i analiziramo mogući nastanak novih okolonosti koje bi imale za posljedicu ugrožavanje sigurnosti gospodina Mesića te ćemo sukladno tome poduzeti odgovarajuće mjere osiguranja i zaštite', stoji u priopćenju MUP-a. 

Pročitajte i ovo Uvredljivi grafit u Splitu Gotovo svakodnevica FOTO Osvanuli novi uvredljivi grafiti u Splitu: "Naguzio te Puljak... radite samo za svoj interes" U Splitu su ponovo osvanuli uvredljivi grafiti - 7 Prozvana tri političara FOTO U Splitu osvanuli uvredljivi grafiti o Milanoviću i Puljku, brzo su uklonjeni

Da ima razloga za pojačano praćenje Mesića koji je često prozivan izdajnikom zbog suradnje s Hagom, dokaz su i najnoviji grafiti koji su osvanuli u Zvonimirovoj ulici u Splitu. 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene