Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimio čitatelj

FOTO Orkanska bura iščupala stablo u Makarskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Jadranu olujna bura ponovno radi probleme, a u Makarskoj čupa i stabla iz zemlje.

Imate fotke nevremena u tijeku? Pošaljite ih na moj.report@novatv.hr i mi ćemo ih objaviti.

Pročitajte i ovo Potopljen grad u Rio Grande do Sulu Oluja i poplave Obilne kiše odnijele deset života: "Stanje je iznimno ozbiljno, kao da se suočavamo s ratom" Urušen dio autoceste Velika tragedija VIDEO Čuli su glasnu buku i onda se otvorila rupa: Urušila se autocesta na jugu Kine, 36 ljudi poginulo

U Makarskoj čitavo jutro puše jaka i olujna bura, a temepratura se drži na nekih 9 do 10 stupnjeva Celzija. Naleti bure iščupali su i jedno stablo, što je uspio snimiti i naš čitatelj.

DHMZ je izdao upozorenje radi bure, koje kaže kako su udari bure između 35 i 55 čvorova, na sjevernom i srednjem Jadranu od 40-70, a u Velebitskom kanalu i do 80 čvorova. Moguće su nevere i to uglavnom na otvorenome moru i na južnom Jadranu.

>> STIŽE ZIMA: Evo kakvo nas vrijeme očekuje!

Dionica Jadranske magistrale između Karlobaga i Svete Marije Magdalene (D8) te Paški most, zbog bure su zatvoreni za sve osim promet osobnih vozila. Dionicom Jadranske magistrale (D8) od Novog Vinodolskog do Senja zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a od Senja do Karlobaga dodatno za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I.i II. skupinu vozila).

Jadranskom magistralom (D8) između Podgore i Tučepa, zbog odrona, vozi se naizmjence jednim trakom.

U nastavku dana očekuje se promjenljivo oblačno, a na južnom Jadranu mjestimice kiša, pljusak i grmljavina i to uglavnom na otvorenom moru.

Sutra uz obalu ponegdje postoji i mala mogućnost za snijeg nošen burom. opet se očekuje jaka, na sjevernom i srednjem Jadranu vrlo jaka mjestimice olujna bura. isto tako, DHMZ upozorava kako će dodatno zahladnjeti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene