Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Produbila se kriza'

FOTO Na Prokurativama podijeljeno 5000 porcija bakalara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na splitskim Prokurativama danas je u tradicionalnoj manifestaciji „Splitu s ljubavlju“, koja se organizira devetu godinu na Badnjak, podijeljeno 5000 porcija bakalara.

Bakalar su mnoštvu okupljenih Splićana dijelili i gradonačelnik Ivo Baldasar, splitsko-dalmatinski župan Zlatko Ževrnja, predsjednik Županijske skupštine Petroslav Sapunar te gradski i županijski vijećnici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Split Potvrđena Uskokova optužnica protiv Ive Baldasara Slika nije dostupna Apsurdna situacija Splitski javni gradski prijevoznik plaća penale odvjetniku, Opara: "Nudili smo rješenja, ovo je gotovo neodrživa situacija"

Gradonačelnik Baldasar primijetio je da je ove godine na bakalar došlo mnogo starijih građana te da je to znak kako u društvu, kako je rekao, "nešto ne štima". Župan Ževrnja rekao je da je dolazak mnogobrojnih građana pokazatelj da se gospodarska kriza u Hrvatskoj dodatno produbila.

Božićna čestitka kardinala Bozanića: Bog je uvijek u središtu svih odnosa zasnovanih na ljubavi

U kratkom govoru gradonačelnik Baldasar i župan Ževrnja čestitali su nazočnima Božić i zaželjeli svako dobro u novoj godini.

Tradicionalnu manifestaciju „Splitu s ljubavlju“ zajedno financiraju grad i županija. Ove je godine, rekli su kuhari, potrošeno 220 kilograma bakalara i 700 kilograma krumpira.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene