Tema: Ivo Baldasar

Gradonačelnik Splita o izmjenama GUP-a (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Protiv bilo 20 vjećnika PAO PRORAČUN GRADA SPLITA ZA 2017. Baldasarov mandat "visi u zraku"

Pao je splitski proračun. Cijeli dan trajala je sjednica Gradskog vijeća. Čekalo se donošenje odluke o proračunu Grada Splita za 2017. godinu, no vijećnici ga nisu prihvatili.

Gradonačelnik Splita o izmjenama GUP-a (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Pravorijek HGK ZAHTJEV BANAKA ODBAČEN Baldasar zadovoljan: Grad Split ne mora platiti troškove za izgradnju Spaladium arene

Splitski gradonačelnik Ivo Baldasar u četvrtak je izvijestio kako je arbitražnim pravorijekom u Hrvatskoj gospodarskoj komori (HGK) odbačen zahtjev banaka da im Grad treba namiriti troškove kreditiranja za izgradnju Spaladium arene.

Stranica: 16 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>
Stranica: 16 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>


DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se