Tema: bakalar

Bakalar na crveno Bakalar na bijelo i crveno: Hit Badnjaka za koji se isplati utrošiti vrijeme i novac

Dobra organizacija i strpljenje ključni su za pripremu blagdanske hrane, a pogotovo bakalara. Ovaj riblji klasik koji se jede na Badnjak u Hrvatskoj se najčešće sprema na bijelo u obliku namaza, te na crveno u vidu

Bakalar Skupa pogreška Dosta je bilo prijevara: Kako prepoznati pravi bakalar?

Znate li prepoznati sušeni bakalar? Evo na što morate pazite kada kupujte najpopularniju ribu za blagdane.

Stranica: 2 |  1 2 > >>
Stranica: 2 |  1 2 > >>


DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se