Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kao od majke rođen

FOTO: Kontroverzni načelnik Primoštena opet šokira javnost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kontroverzni načelnik općine Primošten, Šime Petrina, u društvu supruge, odlazeći barkom na kupanje na obližnji otočić, sablaznio je kupače na lokalnoj plaži skinuvši kupaće gaćice.

Bez obzira što su oko njih u tim trenucima prolazili i drugi turisti u čamcima te što su ih mogli vidjeti svi kupači, Petrina se odlučio skinuti.

Pročitajte i ovo Po 500 eura za stepenice do Gospe (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Primoštenska Gospa nešto treba Građanima ponuđeno: Platite 500 eura za stepenicu, dobit ćete uklesano ime Slika nije dostupna Najveći na svijetu Spomenik stigao u Primošten: Gospa od 17 metara vidjet će se i iz Italije

>> Ovo je definitivno jedan od najtuženijih Hrvata

>> Stipe Petrina: Ponašanje tog debila kojeg ja plaćam mi ide na ku***!

Stipe Petrina je i jedan od najtuženijih Hrvata. Ovaj načelnik općine Primošten na toj poziciji već osam godina volontira.

Metode kojima se služi u provođenju svoje politike mnogima se čine vulgarnima. Naime, Petrina u službenim dopisima često vrijeđa one pojedince koji, po njegovom mišljenju, 'niti znaju niti rade svoj posao'.

Često se zbog toga nađe i na sudu, no pravda u najvećem broju slučajeva bude na njegovoj strani. A ono što je najvažnije - njegovi sugrađani mu vjeruju, vole ga i ništa im nije teško učiniti za njega. Pitanje je samo je li Petrina pretjerao sa svojom najnovijom ekshibicijom.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene