Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sucu poslao službeni dopis

Stipe Petrina: Ponašanje tog debila kojeg ja plaćam mi ide na ku***!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kontroverzni načelnik Općine Primošten Stipe Petrina ponovno je privukao pažnju javnosti.

Udruga za pravnu zaštitu Juris Protecta poslala nam je dopis načelnika Općine Primošten Stipe Petrine upućen predsjedniku Općinskog suda u Šibeniku Ljudevita Zoričića.

Pročitajte i ovo Po 500 eura za stepenice do Gospe (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Primoštenska Gospa nešto treba Građanima ponuđeno: Platite 500 eura za stepenicu, dobit ćete uklesano ime Slika nije dostupna Najveći na svijetu Spomenik stigao u Primošten: Gospa od 17 metara vidjet će se i iz Italije

Petrina je u dopisu predsjedniku suda napisao: 'Goni se u pristranu pi*** mate*** ti i sudski ovršitelj Florijan Pavić i pristrana prasica na mjestu zapisničarke koja je vrijeđala opunomoćenika Općine Primošten. Smrade od predsjednika suda i govno od čovika'. Cijeli sadržaj dopisa možete pogledati ovdje.

>> Primošten: Načelnika Petrinu privela policija

U telefonskom razgovoru za Dnevnik.hr Petrina je potvrdio kako je zaista poslao službeni dopis tog sadržaja. 'Ponašanje tog debila (suca) kojeg ja plaćam iz svojih poreza mi ide na kur***!', kazao nam je Petrina te pojasnio kako je sucu Zoričiću dopis poslao zbog 'nezakonite ovrhe spajanja mrtvog čovjeka na vodovodnu mrežu'.

'Smatram da je moj riječnik adekvatan ponašanju predsjednika Općinskog suda Ljudevita Zoričića i nemam se namjeru za to nikome ispričavati', kazao je Petrina. 'Žalosno je kad dovedete bilo koga, ne samo načelnika općine, do toga da upotrebljava takav riječnik prema instituciji koja bi trebala biti časna. A postupci koji sve to dokazuju, s njihovim pečatima i potpisima, bacaju veliku ljagu na tu instituciju. Općinski i Županijski sud u Šibeniku su po meni institucionalno leglo organiziranog kriminala u ovoj županiji. Tu istinu više nitko ne može pobiti'.

Općina Primošten je naime, na Općinskome sudu u Šibeniku izgubila spor kojim je osporavala pravo na priključenje na vodovodnu mrežu privatnoj kući tvrdeći kako vodovodne cijevi prolaze preko općinskog zemljišta te da je kuća izgrađena bez dozvole. No, Općinski sud presudio je u korist vlasnika, a 10. travnja su ovrhovoditelji u pratnji policije stigli u Primošten kako bi kuću prisilno priključili na vodovodnu mrežu. Petrina je tom prilikom zaradio prekršajnu prijavu zbog remećenja javnog reda i mira.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene