Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pročitajte poruku SDP-ove političarke

FOTO Je li ovo gaf dana?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Inače liječnica po struci, Biljana Borzan (SDP) je shvatila kako je pogriješila te nedugo nakon objavljivanja prvog Tweeta, objavila još jedan u kojem je ispravila riječ 'antifašističke' u 'fašističke'.

Hrvatska zastupnica u Europskom Parlamentu, Biljana Borzan, odlučila je sa svojim fanovima na društvenim mrežama podjeliti misao dana, no umjesto mudre poruke na njezinom Twitter profilu osvanuo je gaf.

Pročitajte i ovo Liste za EU parlament - 3 Put do EP-a Na redu su novi izbori: Državno izborno povjerenstvo zaprimilo 25 lista Dalija Orešković, saborska zastupnica i bivša šefica POSI Lijeva koalicija Orešković otkrila s kim bi radije sjela za stol, DP-u poručila: "Svatko tko kaže HDZ-u Guten Tag, sam sebi je rekao Auf Wiedersen"

Ovih 11 ljudi predstavljat će Hrvatsku u Europi

Ova 42-godišnja europarlamentarka u svojoj je objavi povodom Dana antifašističke borbe napisala: 'Danas se sjećamo najvećeg zla u ljudskoj povijesti i onih koji su se borili protiv njega. Svaki dan je dan borbe protiv antifašizma', a objava nije promakla tviterašima.

Biljana Borzan iz EP-a: 'Varate se ako mislite da kupnjom markirane odjeće kupujete sigurno!'

Inače doktorica po struci, Borzan je shvatila kako je pogriješila te nedugo nakon objavljivanja prvog Tweeta, objavila još jedan u kojem je ispravila riječ 'antifašističke' u 'fašističke'. Tako je njena poruka fanovima postala jasnija.

Biljana Borzan članica je SDP-a od 1999. godine, a na izborima za Europski parlament u travnju 2013. kao druga po broju glasova s koalicijske liste koju je predvodio SDP izabrana je među 12 hrvatskih zastupnika u tom tijelu. Na proteklim je izborima osvojila još jedan mandat u Europskom parlamentu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene