Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predstavljen na pressici

Evo kako do predloška Udruge Franak za povrat preplaćenih kamata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svaki novi i stari član Udruge Franak imat će pristup linku na kojem je postavljen obrazac.

Udruga Franak na konferenciji za medije održanoj u srijedu predstavila je predloške za traženje preplaćenih kamata od 7 tuženih banaka iz pravomoćne presude. Također javnost su upoznali s aktivnostima koje slijede nakon donošenja pravomoćne presude u slučaju 'Franak'.

Pročitajte i ovo Marina Lovrić Merzel Nakon 10 godina Bivša županica osuđena na šest godina zatvora: Oduzet joj nezakonito stečena imovina Slika nije dostupna Tako tvrde u udrugama Presuda banci u Srbiji najava istog scenarija za slučaj 'franak' u Hrvatskoj?

Podsjetimo, u kolektivnom procesu pravomoćno je presuđeno da su tužene banke, osim Sberbanke,  u razdoblju od 10. rujna 2003. do 31. prosinca 2008. godina ugovarale ništetne promjenjive kamate.

Presuda za 'švicarce': Evo kako možete zatražiti povrat preplaćenih kamata

Predlošci na temelju kojih dužnici mogu tražiti vraćanje preplaćenog novca na temelju pravomoćne presude Visokog trgovačkog suda postavljeni su na link dostupan isključivo članovima Udruge. Pristup će se osigurati svakom novom i starom članu.

Udruga Franak priprema predloške za povrat novca

Iz Udruge su poručili kako postoji određeni rizik u budućim postupcima dužnika, a Udruga Franak ne može odgovarati za rizik koji proizlazi iz postupaka.

Više detalja o predstavljenim predlošcima možete pročitati OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene