Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poseban intervju

EKSKLUZIVNO Predsjednik Ivo Josipović na klaviru odsvirao europsku himnu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otkrivamo vam dio intervjua kojim će se u subotu otvoriti specijalna emisija Nove TV 'Nova zvijezda Europe', u kojem po PRVI PUT možete vidjeti kako predsjednik na klaviru svira Odu radosti.

U intervjuu s reporterkom Nove TV Sabinom Tandarom Knezović predsjednik Ivo Josipović otkrio je ima li neka tajna oko pregovora s Europskom unijom za koju javnost ne zna, ali i osjeća li pozitivnu tremu s obzirom na dolazak poznatih dužnosnika povodom velike svečanosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Predsjednik pred uzvanicima Josipović nazdravio ulasku u EU: Današnji me dan ispunjava ponosom! Slika nije dostupna Čestitka građanima Pusić: Ljudi, uspjeli smo!

Predsjednik Josipović našoj je novinarki rekao i koliko europski čelnici znaju o Republici Hrvatskoj i koje su im prve asocijacije na našu zemlju. Ali i tko mu je prvi čestitao na ulasku u Europsku uniju.

>> Promjene nakon 1. srpnja: Korisne stvari koje trebate znati! Prof. dr.sc. Ivo Josipović za 'Novu zvijezdu Europe' govorio je o drugom najvažnijem danu u novijoj hrvatskoj povijesti, ali i pripremio posebnu kompilaciju - ne propustite ove subote odmah nakon Dnevnika na Novoj TV Na pitanje za koga najviše znaju vani, predsjednik je odgovorio: 'Često se spominje Dražen Petrović, naš nogometaš Šuker, ali zna se i za Ivu Pogorelića. Što se tiče asocijacija, to su Jadransko more, turizam, lijepa priroda i veseli i dobri ljudi'.

S obzirom da je predsjednik dao brojne intervjue stranim medijima, odgovorio je i koja su ga pitanja najviše isprovocirala.

Počelo je ljeto, a predsjednik je u intervjuu rekao i koga će od europskih čelnika pozvati da dođe na Brijune.

I za kraj, predsjednik je gledateljima EKSKLUZIVNO pripremio i posebnu kompilaciju himni Europe i Hrvatske - 'Ode radosti' i 'Lijepe naše'.

Nova TV svojim gledateljima poklanja dva mega spektakla: Prljavo kazalište i Colonia u Vukovaru, te Severina u Dubrovniku. Svakako budite s nama - ili na licu mjesta ili uz svoje male ekrane, 29. lipnja. Veselimo se!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene