Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kreće nadzor!

EKSKLUZIVNO: Što je Linić napisao Odboru za nacionalnu sigurnost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
PNUSKOK je premijera mimo zakonskih procedura lažno obavještavao o navodnim nepravilnostima u predstečajnim nagodbama. Unatoč tim, kako tvrdi, neprovjerenim informacijama, dao je nalog da se Linića procesuira.

To je, kako je za Dnevnik Nove TV doznao Andrija Jarak, napisao Slavko Linić u pisanoj predstavki na dvije stranice koju je predao saborskom Odboru za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Sve sam rekao, nemam dodatnih podataka' Linić: Milanović je spletkaroš koji je pokazao svoje pravo lice Slika nije dostupna Vjerojatno već sutra Saborski odbor zove Linića: Neka iznese svoje primjedbe na rad policije!

Svoja saznanja o svim optužbama na račun premijera Zorana Milanovića, Slavko Linić je trebao Odboru predati do jučer, što je i napravio.

Od sutra svih 13 članova Odbora kreće u nadzor, a posjetit će Ravnateljstvo policije, Policijski USKOK, a po potrebi i u SOU.

Linić pokrenuo nadzor obavještajaca - Kreće od sutra!

I dok članovi Odbora nisu htjeli otkriti ima li u pisanoj predstavci konkretnih detalja i imena, Dnevnik Nove TV doznaje kako Linić u predstavci tvrdi da mu je ministar policije Ranko Ostojić rekao kako je Zoran Milanović obavijestio Nadu Čavlović Smiljanec da će biti procesuirana, i to prije nego što je DORH zaprimio prijavu.

Bivši ministar financija i dalje tvrdi da je nakon razlaza s premijerom krenula istraga njegove obitelji i prijatelja, ali i poslovnih subjekata koji su povezani s Ministarstvom financija. Nekoliko mu se prijatelja, navodi, požalilo da ih PNUSKOK prati pa čak i da su se u restoranima u koje dolazi raspitivali tko plaća te račune, objavio je Dnevnik Nove TV.

Jesu li optužbe bile utemeljene, Odbor će javnosti otkriti nakon provedenog nadzora.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene