Obavijesti Video Pretražite Navigacija
EBAN WINTER UNIVERSITY 2016.

Posebnu nagradu Nove TV na Zagreb Connectu osvojio je startup ''Nanodiy''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dražen Mavrić, predsjednik Uprave Nove TV, na jučerašnjem je Zagreb Connect-u odabrao hrvatski startup 'Nanodiy' i time im omogućio promociju na najjačem mediju u Hrvatskoj

U sklopu natječaja Zagreb Connect, Nova TV sinoć je uručila posebnu nagradu jednom od finalista. Naime, Dražen Mavrić, predsjednik Uprave Nove TV koji je ujedno i član službenog žirija Zagreb Connecta, neovisno o odabiru ostalih članova žirija, odabrao je hrvatski startup ''Nanodiy'' i dodijelio posebnu nagradu suvlasniku Saši Miklošiću.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna FOND MILIJUN KUNA EBAN WINTER UNIVERSITY 2016 Hrvatski Nanodiy osvojio čak tri nagrade Slika nije dostupna EBAN WINTER UNIVERSITY 2016. Luka Abrus: "Glavni problem svake mlade firme su ljudi i izlaz na globalno tržište"



Najjača medijska kuća u Hrvatskoj Nova TV prepoznaje i podržava inovativne i kreativne projekte, stoga će odabrani startup ''Nanodiy'' nagraditi promotivnim i oglašivačkim paketom u trajanju od godinu dana: "Od prezentiranih startupova 'Nanody' me posebno oduševio, a nagradit ćemo ga promotivno-oglašivačkim paketom Nove TV, u razdoblju od godinu dana, koji će biti konkretna pomoć ovom zanimljivom biznisu da bude uspješan na tržištu,“ izjavio je predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić.

"Zahvaljujemo se NovojTV na nagradi i na ovom zaista velikom priznanju i pohvali koju ona predstavlja. Ova nagrada će nam zasigurno pomoći u daljnjem radu, jedva čekamo da krenemo i veselimo se što ćemo surađivati s NovomTV", izjavio je gospodin Miklošić prilikom preuzimanja nagrade od predsjednika Uprave Nove TV Dražena Mavrića.

''Nanodiy'' donosi rješenje za tisak na tekstil koje je jednostavno, pristupačno i nije ograničeno s malim ili velikim nakladama u cijeni izrade niti ograničeno na materijal na koji se tiska.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene