459033
459033
459033
459033
459033

Posebnu nagradu Nove TV na Zagreb Connectu osvojio je startup ''Nanodiy''

Dražen Mavrić, predsjednik Uprave Nove TV, na jučerašnjem je Zagreb Connect-u odabrao hrvatski startup 'Nanodiy' i time im omogućio promociju na najjačem mediju u Hrvatskoj

 
 
 
 
Dražen Mavrić, predsjednik Uprave Nove TV i Saša Miklošić (Foto: Dnevnik.hr)
Dražen Mavrić, predsjednik Uprave Nove TV i Saša Miklošić (Foto: Dnevnik.hr)

U sklopu natječaja Zagreb Connect, Nova TV sinoć je uručila posebnu nagradu jednom od finalista. Naime, Dražen Mavrić, predsjednik Uprave Nove TV koji je ujedno i član službenog žirija Zagreb Connecta, neovisno o odabiru ostalih članova žirija, odabrao je hrvatski startup ''Nanodiy'' i dodijelio posebnu nagradu suvlasniku Saši Miklošiću.

Dražen Mavrić, predsjednik Uprave Nove TV i Saša Miklošić (Foto: Dnevnik.hr)



Najjača medijska kuća u Hrvatskoj Nova TV prepoznaje i podržava inovativne i kreativne projekte, stoga će odabrani startup ''Nanodiy'' nagraditi promotivnim i oglašivačkim paketom u trajanju od godinu dana: "Od prezentiranih startupova 'Nanody' me posebno oduševio, a nagradit ćemo ga promotivno-oglašivačkim paketom Nove TV, u razdoblju od godinu dana, koji će biti konkretna pomoć ovom zanimljivom biznisu da bude uspješan na tržištu,“ izjavio je predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić.

"Zahvaljujemo se NovojTV na nagradi i na ovom zaista velikom priznanju i pohvali koju ona predstavlja. Ova nagrada će nam zasigurno pomoći u daljnjem radu, jedva čekamo da krenemo i veselimo se što ćemo surađivati s NovomTV", izjavio je gospodin Miklošić prilikom preuzimanja nagrade od predsjednika Uprave Nove TV Dražena Mavrića.

''Nanodiy'' donosi rješenje za tisak na tekstil koje je jednostavno, pristupačno i nije ograničeno s malim ili velikim nakladama u cijeni izrade niti ograničeno na materijal na koji se tiska.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.



DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se