Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najavili žalbu

Pogledajte kako je Paravinja dočekao presudu i što je rekao sucu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnik Dragana Paravinje najavio je žalbu jer, kako kaže, smatra da izrečena presuda ne može opstati na Vrhovnom sudu.

Dragan Paravinja je i na trećem ponovljenom suđenju u slučaju ubojstva Antonije Bilić ponovno proglašen krivim te mu je za ubojstvo i pokušaj silovanja djevojke, pokušaj silovanje jedne žene u BiH te pokušaj silovanje jedne Omišanke izrečena jedinstvena zatvorska kazna u trajanju od 40 godina.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima

Paravinja je odluku sudu dočekao sa smiješkom na licu te je ispod glasa prokomentirao - 'bravo'.

Odvjetnik obitelji Bilić nakon presude je ponovno konstatirao kako je ovo suđenje bilo potpuno nepotrebno.

'Ništa novoga ni u čemu. Samo su u pitanju bili modaliteti, a zaboravlja se stvarnost - jedan mladi život je ugašen na način koji nije primjeren ljudskom poimanju osnovnih vrijednosti', rekao je Vinko Ljubičić.

Paravinjin branitelj po službenoj dužnosti odvjetnik Željko Gulišija najavio je žalbu. 'Ako sam dobro shvatio dvije odluke Vrhovnog suda, ovakva presuda na Vrhovnom sudu ne bi mogla opstati', rekao je Gulišija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene