Tema: Ivan Penava

Ivan Penava (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ivan Penava za Dnevnik Nove TV: "Nakon današnjeg dana pušu povoljniji vjetrovi za Vukovar, moramo iskoristiti tu priliku"

Od vukovarske tragedije prošlo je četvrt stoljeća. Država je u obnovu grada do sada uložila 3 milijarde eura, no život se nije oporavio. Vlada je odlučila promijeniti negativne trendove i pokrenuti grad. Vlada je za kapitalnih infrastrukturnih projekata u Vukovaru danas odobrila 60 milijuna kuna.

Video

Vukovarski vodotoranj (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) "Imovinu staviti u funkciju" Penava: Hrvatska treba odlučiti hoće li Vukovar živjeti ili umrijeti

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava u utorak je upozorio na lošu gospodarsku i socijalnu situaciju u gradu te istaknuo da Vukovar više ne može biti toliko ovisan o državi, od koje zahtijeva da odluči hoće li Vukovar "živjeti ili umrijeti" te pruži jasnu potporu projektima gradskih vlasti.

Stranica: 5 |  1 2 3 4 5 > >>
Stranica: 5 |  1 2 3 4 5 > >>


DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se