Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hvala vam

Dnevnik.hr nastavlja rušiti rekorde na društvenim mrežama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rastom broja followera na twitteru od 90% u posljednjih godinu dana naš twitter profil daleko je ispred konkurencije sa čak 170.000 followera.

I ne samo to, naš twitter profil je prvi verificirani profil jednog portala u Hrvatskoj. U svakodnevno aktivno tvitanje svih vijesti, te tvitanje našeg središnjeg Dnevnika uživo, uključili smo i naše novinare s terena, a sve kako bismo vam pružili točne i konkretne vijesti u što kraćem roku.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Na TikToku Sad znamo Plenković otkrio kad se prvi put poljubio pa priznao: "Nije lako biti tiktoker" Kome idu lajkovi? Kampanja na TikToku Borba za glas mladih birača: Osim premijera, još se političara i političarki okušalo u tiktokerskim vodama

Naravno, tu ne mislimo stati jer nam je komunikacija s vama važna. Osim najpopularnijeg Facebooka na kojem nas prati preko 570.000 ljudi, te na kojem uz sve najaktualnije vijesti i zanimljivosti jedini u Hrvatskoj imamo live stream u HD rezoluciji, od nedavno smo prisutni i na Instagramu, gdje se približavamo brojci od 10.000 pratitelja, na Viberu , te kao prvi medij u Hrvatskoj i na Snapchatu.

Profil Nove TV ima najveći broj followera od svih TV medija.

Pratite nas i dalje, a mi ćemo se zbog vas truditi biti još bolji!
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene