Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubola se na narkomansku iglu

Djevojčica iz Osijeka nije zaražena hepatitisom B

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četverogodišnja djevojčica iz Osijeka nije zaražena hepatitisom B nakon uboda na narkomansku iglu na vrtićkom igralištu.

Pred obitelji su još dva mjeseca neizvjesnosti jer toliko treba čekati na rezultate testova na zarazu hepatitisom C i virusom HIV-a. 'Osjećala sam se strašno, još uvijek se osjećam strašno. Sretna sam, ali mi ništa ne znače ovi prvi nalazi, značit će mi oni nalazi za dva mjeseca', kazala je Suzana Reidl Bogdan, majka djevojčice.

>>
Osijek: Djevojčica se ubola na NARKOMANSKU IGLU u dvorištu vrtića!

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki

Ovaj slučaj potaknuo je pitanje sigurnosti djece u vrtićima. Ograde nisu dovoljne da spriječe narkomane da ulaze na igrališta. Roditelji i uprava osječkih vrtića su zabrinuti. Iz grada najavljuju da će povećati sigurnost najmlađih građana.

'Prvi posao spremačice kad dođe u vrtić, ukoliko nije kiša ili snijeg, je da obiđe vanjski prostor, da sve očisti, provjeri i potencijalno opasni predmeti za djecu da se uklone', kazala je Zora Redžep Borak, pedagoginja Centra za predškolski odgoj Osijek.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene