Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Majka u panici

Osijek: Djevojčica se ubola na NARKOMANSKU IGLU u dvorištu vrtića!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U dvorištu dječjeg vrtića Potočica u Osijeku, narkomanskom se iglom ubola četverogodišnja djevojčica. Na igli je, kaže majka, još bilo tuđe krvi.

Djevojčica se u dvorištu vrtića ubola na narkomansku iglu oko 10 sati ujutro. 'Odgojiteljice su me nazvale oko 10:30 sati i rekle mi da se moja kći nabola na iglu. Protrnula sam i odmah otišla u vrtić. Kada sam ih pitala jesu li joj mjesto uboda dezinficirali, odgovorile su mi da nemaju alkohola niti bilo kakvog dezinfekcijskog sredstva te da bi bilo dobro da kći odvedem liječnicima', ispričala je majka, piše Glas Slavonije.

Pročitajte i ovo Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta

>> Četverogodišnjak na splitskoj plaži stao na narkomansku iglu!

Kaže da se odmah obratila Zavodu za javno zdravstvo, gdje su joj rekli da odmah dođe s kćeri i ponese špricu. 'Izvadili su joj krv i uzeli špricu zajedno s iglom na analizu. Iako su odgojiteljice u vrtiću rekle da to 'nije ništa strašno', liječnice su mi kazale da se jako ubola', rekla je majka.

Sada čekaju rezultate analize krvi koja će biti gotova za dva mjeseca. 'Prvi nalazi dolaze krajem tjedna i ako joj je pao imunitet na hepatitis B, dobit će cjepivo. Sve moramo ponoviti i za dva mjeseca. Strašno je što tete nisu vidjele kada se to dogodilo. Zanima me gdje su bile', ljutita je zabrinuta majka.
Također je ispričala da u dvorištu vrtića ponekad primijeti kondome, boce od alkoholnih pića, opuške i svakakvoga drugog smeća.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene