Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Optužnica protiv Vilima Karlovića

Dino Drpić otjeran iz Dinama zbog dugova kamatarima?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Državno odvjetništvo podignulo je optužnicu protiv Vilima Karlovića koji je u listopadu prošle godine navodno zbog kamatarenja ubio Adriana Čupića. I dok se čeka suđenje, uz ime Vilima Karlovića sve se češće spominje i Dino Drpić kojemu je Karlović navodno otkupio milijunske dugove.

Vilim Karlović suđenje čeka u pritvoru. Državno odvjetništvo podignulo je optužnicu protiv njega, ali i Željka Delića koji ga je skrivao u svojoj kući u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Začarani krug VIDEO: Život u raljama kamatara Slika nije dostupna Nogometne tajne VIDEO: Kakva je veza nogometaša i kamatara?

U cijelu priču navodno je upleten i Dino Drpić čije je enormne dugove zbog kocke navodno otkupljivao upravo Karlović. Dug od 200 tisuća eura Karlović je tražio i od braće Mamić, koji su ga odbili. No, Mamići to nikad nisu htjeli potvrditi. 'Znam Drpića i znam sve njegove probleme. I osobno sam sudjelovao u rješavanju nekih njegovih problema, no siguran sam da on s tim nema nikakve veze', izjavio je još prošle godine Zdravo Mamić.

Nekoliko mjeseci poslije Mamić je okrenuo ploču i otjerao Dinamovog stopera iz Maksimira. Iako se špekulira da je riječ o dugovima, iz Uprave poručuju da je razlog nedisciplina.

Kako bilo, igra s kamatarima iz godine u godinu postaje sve ozbiljnija. Posljednjih sedam mjeseci ubijena su četiri kamatara. Iako takav način posuđivanja novca nije opravdan, policija očito ne čini dovoljno da razotkrije lihvare. A žrtve se rijetko odlučuju na prijavu policiji pa stvari uzmu u svoje ruke. I sve na kraju završi tragedijom. Posljednji slučaj zbio se prošli tjedan u središtu metropole, kada je djelatnik zlatarnice ubio svog utjerivača.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene