Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nogometne tajne

VIDEO: Kakva je veza nogometaša i kamatara?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izbacivanje Dine Drpića iz Dinama zbog mogućih dugovanja kamatarima, ponovno otvara priču o vezama nogometaša i kriminalaca. U mutnim poslovima bilo je i likvidacija.

U klasičnoj sačekuši, rafalnom paljbom Dino Pokrovac likvidiran je s tri hica u glavu. Tri i pol godine poslije, spis je još uvijek u odvjetničkom uredu. Od osamnaestero nogometaša koji su s njim zaključili ugovor, obitelj ne traži korist, samo ono što je Dino u njih uložio. 'Najzanimljiviji svakako su slučajevi sa gospodinom Nikom Kranjčarem i Dinom Drpićem', rekao je odvjetik Robert Jančik.

Pročitajte i ovo Screenshot Maksimir slavi Građani počeli prijavljivati potres u Zagrebu, a onda je stiglo objašnjenje koje nisu očekivali: "Nije potres..." Slika nije dostupna Nives Celzijus i Dino Drpić u Njemačkoj Bild: 'Karlsruhe odavno nije vidio toliko glamura'

>> Dino Drpić - nogometaš na crnoj listi

>> Pokrovčevi naplaćuju dugove nogometašima

Pokrovčevoj obitelji najviše smeta što se Dinu samo dan nakon ubojstva počelo povezivati sa zelenaškim poslovima i kamatarenjem. 'U stvarnosti je on čovjek koji je imao sve potrebne kvalifikacije za vođenje poslova kojima se bavio', rekao je Jančik.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene