Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'U 24 sata postala sam kriminalac'

Deša Mlikotin-Tomić opovrgnula sve optužbe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas na suđenju u slučaju Indeks 3, odnosno za korupciju na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu, Deša Mlikotin-Tomić, bivša predsjednica saborskog Povjerenstva za sukob interesa, opovrgnula je sve optužbe koje ju terete.

Deša Mlikotina-Tomić u sudnici je ispričala kako je uhićenjem pred kamerama osramoćena te da je do tada normalno živjela i predano radila. Prije nego što je počela iznositi svoju obranu u kojoj je opovrgnula svaku krivnju, Deša Mlikotin Tomić je istakla kako je u roku od 24 sata postala kriminalac i u medijima, u kojima se njezino ime stalno spominje, osuđena puno prije sudske presude. 'U svakoj korupcijskoj aferi spominjalo se moje ime. Zbog toga je trpjela i moja obitelj', rekla je Mlikotin-Tomić naglasivši kako nema ništa s optužbama. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Indeks 3 Majka studentice tvrdi da nisu platili ispit kod Mlikotin-Tomić Slika nije dostupna Indeks Četvero optuženih priznalo trgovinu ispitima na Ekonomiji

>> Indeks 3: Deša Mlikotin-Tomić sutra iznosi obranu

USKOK Dešu Mlikotin Tomić tereti za zloporabu položaja i ovlasti jer je na ispitu pustila trojicu studenata koji su ispite platiti posrednicima. U predmetu 'Indeks 3' za kupoprodaju ispita, zloporabu položaja i ovlasti, primanje i davanje mita te protuzakonito posredovanje optuženo je devetero profesora, vanjski suradnik, asistent i voditeljica referade te trojica posrednika i osmero studenata.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene