Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NE ODUSTAJU OD POVJERENSTVA

Bernardić: "Nikakva snimka ne može pobiti činjenicu da je Marić znao za probleme u Agrokoru"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Mi i dalje inzistiramo na istražnom povjerenstvu o Agrokoru jer je naša odgovornost prema budućim generacijama da se ispitaju okolnosti nastanka kompanije, i način na koji je ona prekomjerno rasla i narasla i pukla na način da ugrožava cijelu Hrvatsku", kazao je Davor Bernardić.

Nakon što je HDZ-ov Branko Bačić danas na presici kazao kako je objavom snimke HBOR-a skinuta ljaga s ministra Zdravka Marića oko dodjele kredita Agrokoru te da sada nema temelja za osnivanje istražnog povjerenstva za Agrokor, na Facebooku se oglasio i predsjednik SDP-a Davor Bernardić.

Pročitajte i ovo Branko Bačić, ministar graditeljstva, prostornog uređenja i državne imovine "Ovo su najvažniji izbori" Bačić se obrušio na Milanovića: "Kukavica koja nije dala ostavku, oštetit će Hrvatsku za 350 milijuna eura" Slika nije dostupna "Farbanje trule jabuke" Davor Bernardić: "Svi su sve znali, Marić je duboko upleten u Agrokor"

"Nikakva audio snimka sa sjednice HBOR-a ne može pobiti činjenicu da je ministar Zdravko Marić još u prosincu 2016. znao za loše stanje u Agrokoru i da mu je pomagao. HDZ - Hrvatska demokratska zajednica se izvlači, skriva iza istrage DORH-a.

Mi i dalje inzistiramo na istražnom povjerenstvu o Agrokoru jer je naša odgovornost prema budućim generacijama da se ispitaju okolnosti nastanka kompanije, i način na koji je ona prekomjerno rasla i narasla i pukla na način da ugrožava cijelu Hrvatsku.

Ne znamo hoće li to DORH zahvatiti i ako hoće, koliko će duboko i široko kopati. Mi želimo rasvijetliti kontekst, pa i upletene političare. Ne možemo ići dalje ako ne razgradimo SUSTAV koji je proizveo slučaj Agrokor", poručio je Bernardić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene