Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bernardić sumnjičav:

"Todorić je rekao samo jednu rečenicu. Očito iza toga ima još nešto..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Zanimljivo je da je Ivica Todorić dao izjavu samo za jedan tjednik i da je rekao jednu rečenicu. Očito iza toga ima još nešto", smatra Davor Bernardić, predsjednik SDP-a, koji je u utorak bio na predstavljanju kandidata za gradonačelnika Labina.

Davor Bernardić, predsjednik SDP-a, ocijenio je da je Zvečevo na neki način ponavljanje istog obrasca kao i u slučaju krize u Agrokoru.

"Jasno se pokazuje da Vlada svaki predmet stavlja pod tepih, a najnoviji je primjer Zvečevo. Kako je moguće da ni u slučaju Zvečevo nisu ništa znali pa ni novi predsjednik Uprave Podravke koji je došao iz Zvečeva. To mi zvuči poznato, brana očito popušta, Hrvatska treba odgovornu i stabilnu vladu i vrijeme je da Hrvatska stabilnost i povjerenje potraži na novim parlamentarnim izborima", kazao je Bernardić.

Na sve glasnija šaputanja koja dolaze iz njegove stranke, da bi SDP trebao imati nekog drugog kandidata za premijera a ne njega, Bernardić odgovara da takve glasine dolaze od onih koji se nisu pomirili s rezultatima izbora u stranci.

"Predsjedništvo je jedinstveno. SDP je jedinstven. Sigurno je da ima različitih mišljenja, jedan manji dio nereda unose oni koji se još nisu pomirili s rezultatima izbora u SDP-u", istaknuo je.
Na pitanje tko su oni Bernardić je odgovorio "da će se oni prepoznati".
 
Potvrdio je i da je Predsjedništvo SDP-a u ponedjeljak donijelo strateški savez s HSS-om i dogovor o predizbornoj suradnji. Za HNS i IDS je kazao da su "partneri s kojima surađujemo na lokalnoj razini. Zovemo ih sve, surađivat ćemo".
 

Pročitajte i ovo Ivica Todorić ZAJEDNO HRVATSKA Todorić osnovao stranku i obećao borbu protiv korupcije Slika nije dostupna ''vlada služi bogatima'' Bernardić o Bandićevu ultimatumu: ''Tko vodi reformu, on ili HNS?''

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene